Cambodjaaaa

Det slutade med att vi allihopa akte norr ut, dar va det helt sjuuuukt, Ja orkar dock inte skriva langt nu, men lite snabbt. Vi bodde riktigt fint. orkade int ta os upp till angkor wat o de andra tempelomradena i narheten sa vi bestamde oss att gora det pa riktigt dagen efter.

Klockan 04.00 ringde klockan, idag skulle vi se soluppgangen over angkor wat. Ni som inte vet, GOOGLA ANGKOR WAT!! Klockan 04.30 gick jag upp o sparkade liv i calle som i sin tur fick sparka liv i ola. Klockan 05.00 gick tuktuken som tog oss upp mot djungeln. klockan nagot senare var vi framme och satte oss for att se den finaste soluppgangen jag nagonsin sett. Over de gamla templen, de va sjukt. ni kan kanske fa se en bild pa det nar ja kommer hem sen... nu far ni bara fantisera om det.

Vi korde runt bland olika tempel och ruiner, manga som anvandes fortfarande. efter nagra intensiva timmar sightseen tog vi oss tillbaka mot staden. TukTuken stannade saklart med oss hela dagen o vi behovde betala typ 30 kr var for den. (i staden fick vi dock gratis tuktuk var och nar vi ville, ingick i rummet) Vi tog oss till ett hotel o lanade deras pool under eftermiddagen innan vi kramade all personal pa vandrarhemmet hej da och satt oss pa nattbussen ner till shianu ville, osaker pa stavningen dar...

Vi kom fram klockan 6, jag sov inte sarskillt mycket under natten, men stundvis sa somnade man vall till. Sa nu blev det altso den andra soluppgangen pa 2 dagar!! vi e sa jevla grymma... Denna gang satt jag i en tuktuk pa vag till hotelet och sag solen gga upp over bergen.

Vi kunde inte checka in direkt sa nagra timmar pa stranden med en kall ol var ett riktigt bra satt att starta dagen pa. runt klockan 9 fick vi rummen, nagra timmar somn innan vi drog ner pa stranden igen. Det ar dar vi ar nu. i overmorgon ska vi ta oss tillbaka till huvudstaden for att fira nyar, sen blir det att flyga!

◊Sebastian

Kommentarer
Postat av: Albin

Låter heeeeeeeelt underbart. Ankor wat verkar vara fet skit till sista stenen. magiskt. Tur att det är rätt så underbart här hemma också!



Ha det fortsatt bra!

2010-04-11 @ 14:50:31
Postat av: Christoffer

Låter inte helt fel. Har ni redan delat upp er eller är alla med fortfarande. Peace out//C

2010-04-11 @ 17:58:51
Postat av: Helene Brandtberg

Googlade på Angkor Wat. Jag förstår att det var en underbar upplevelse. Häftigt också att hyra en tuktuk en hel dag för så billig penning. Skönt att ni verkar ha det bra och alla är friska. Ta hand om er. Kramar mamma Hella

2010-04-11 @ 20:46:34
Postat av: Emma

är inte ett dugg avis.. -.-' haha. kul att läsa om vad ni styr med^^ ska bli kul att få se alla bilder när du kommer hem, om du är snäll och vill visa dom för mig haha^^ puss och kram

2010-04-11 @ 22:46:03
URL: http://emmanyren.blogg.se/
Postat av: Moster Anne

Vilka upplevelser du kommer att ha resten av livet av denna resa.

Ha det nu skönt på Bali där finns såååå fina korallrev som du måste upptäcka. Vi hyrde vespa i en vecka och åkte runt hela ön, norra delen får regn på eftermiddagarna. Södra delen har ett fint kloster med underbar utsikt över havet (se upp för aporna) Nu har du sett att trafiken inte är som hemma i Sverige,trafikvett vad är det? Var väldigt försiktig men samtidigt så måste man hålla samma tempo som invånarna. Polisen är korrupta o vill ha betalt för minsta lilla grej så se upp. Många varningar vart det men njut och ha det bra.

Kram Moster Anne

2010-04-13 @ 10:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0