Sissta etappen

Jag slutade forra inlagget pa langkawi, efter det tog vi med oss anton som vi traffade dar, en kille ifran malmo, upp till koh phanang for att fira full moon, Vi bodde i sma gulliga bungalows hos en svensk kille och hans fru, Full moon var obeskrivligt. Lisette kopte en dvd med filmer fran nattens handelser och det var sa manga tusen personer pa sa manga barer langs stranden med saaa stora PA system som dynkade ut musik till klockan 8 pa morgonen fran och med 5 dagar innan full moon partyt. Vi kom dit 2 dagar innan och efter 3 natter pa stranden och en dag vid vara bungalows sa kande vi oss redo att ta oss vidare. Nu hade aven Simon hittat oss igen (britten fran transsibiriska vi hittade i laos igen) och Ludwig hade ocksa slutit upp. Anton lamnade oss for att ta sig soder ut igen sa vi var bara 7 stycken igen.
Vi bestamde oss for att strunta i Phiphi och halla oss pa fastlandet, Vi tog oss till krabi och vidare till Ao nang, efter 2 natter i fina bungalows utanfor "staden" flyttade vi mot centrum (McDonalds) och tog in pa ett hotel med Pool.

Vi tog en dagstur till nagra oar dar man kunde snorkla och bada och sola och allt annat man kan gora pa dom smastallena alla vill salja resor till. Det var massor maneter och var guide berattade att dom alltid kommer upp innan monsunen, den hade dock inte borjat an sa han, men kunde borja vilken dag som hellst. Det visade sig att den borjade 3 timmar senare och vi hade hellregn och stora vagor. i den turistbaten blev det ett riktigt aventyr, folk borjade tillochmed ta pa sig flytvastarna.

3 dagar kvar av hela resan och da borjar monsunen som ska halla pa i ca 6 manader, kan det bli battre tajming???

Vidare till bangkok, har tog vi ocksa in pa ett stalle med pool, det ar klart man far hoja standarden lite pa slutet!!
vi shoppade hela dagen igar, idag kom Lin och slot upp och dom ska vall shoppa hela dagen idag med antar jag.



imorgon flyger vi hem...

Kommentarer
Postat av: Albin

Kul att ni snart ä hemma! BUCKA BUCKA BUCKA BUCKA

2010-06-07 @ 09:22:26
Postat av: mamma Hella

Hej Sebastian!

Nu är det snart slut på ert äventyr och vi ses om två dagar. Alla här hemma längtar tills du kommer hem. Ta det lugnt i Bangkok sista dagarna.

Ha det bra.

Kramar mamma

2010-06-07 @ 12:32:06
Postat av: Emma

ska bli kul att träffa dig igen snart^^ du måste visa massa bilder och berätta massa! hoppas flygresan går bra :) puss och kram

2010-06-08 @ 12:07:08
URL: http://emmanyren.blogg.se/
Postat av: Albin

Kommer du forstsätta blogga nu? Jag föreslår att du fortsätter som en klädblogg.



"aa, idag hade jag en göör-läcker Kate Moss-T-shirt och strumpor från Stadium"

2010-06-12 @ 11:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0